BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 23, 2010

im in love with my little angels...


first of all, i want to say that i miss all my sweet little angels...that is nurul aina, farah adilah,farah sofea,keth, syahidah,alya, and syazana...jue also even she always make us poning..haha dgn gelak die yg melampau tue..i miss you all...korang ingat x bile syahidah pts cnte...kite ramai2 sdeh same2...n aku n fara adilah menangis kat taman sekolah yg kat tgh2 tue pikirkan syahidah...n for there ak tau kite sume mmg bestfriend forever..aku terlalu sygkan korang sgt2...Aina, lg aku syg..hehe..aku x bole kalau aina tiba2 merajuk n diam..hehe..we sit beside at class..wlaupun ada jarak but aku tetap rase dekat dgn ko...n thanks aina sb sudi dgar cerita2 aku selama ini..selama nk 6 tahun kita kenal..hehe..mcm2 aku membebel kat kau kan..Farah adilah pulak very sweet girl...mmg syg semua orang and kdg2 buat aku jeles...syg lar aku lebih..hehe..die mmg sentiase pk positif...bgs2..hehe..and farah sofea always say i nak lelaki macam tengku hadif zafran...should be educated..hehe..for all of us jgn lupe our tagline mse skool dulu.. 'ALWAYS BEAUTIFUL!!!'

4 comments:

little gurL.! said...

sayang kt ko gak la naz.!^_^

carrotmilk blog :D said...

muahhhh...thanks baby aina! =)

Mimi said...

rumah spe ni? heheheheh

carrotmilk blog :D said...

mimi nie lar rumah cikgu norillah...eh rumah mimi jugak lah..hehehe...